Palvelut

Yksilövalmennukset ja ryhmävalmennukset

Mitä valmennukset ovat?

Piiastiivinen | valmennukset

Hyvinvointivalmennukset ovat sinun hetkesi ottaa avullani oman elämäsi ohjat käsiisi.

Valmennukset etenevät valmentavan dialogin mukaisesti. Valmennusten lähtökohtana voi olla jokin tämän hetkiseen elämäntilanteeseen liittyvä ongelma tai mielesi hyvin- tai pahoinvointiin liittyvä pulma.

Hyvinvointivalmennuksissa teen sinulle kysymyksiä, jotka ovat tarkoitettu edistämään hyvinvointiasi. Valitset kuitenkin aina itse mistä keskustelemme ja mitä haluat kertoa. Tarpeen tullen sekä halusi mukaan voimme käyttää apuna myös erilaisia työkaluja.

Näitä työkaluja voivat olla esimerkiksi
 
  • erilaiset mielikuvaharjoitukset
  • luovat tekniikat
  • toiminnalliset harjoitukset

Valmennuksen avulla pystyt ottamaan vastuun omasta elämästäsi ja tarpeen tullen tehdä myös muutoksia elämääsi saaden siitä parhaan mahdollisen.
Valmennuksiin voit tulla ajatuksella ’’joku mättää elämässä, mutta en tiedä mikä’’, sekä muutostarpeen tarkemmin tiedostaen.

Sain valmennusten avulla apua liialliseen kiltteyteen ja tukea puolieni pitämiseen. Olen oppinut vetämään omia rajojani ja sanomaan ei. Piia on valmentajana kannustava, innostava ja muita ihmisiä suurella sydämellä ajatteleva.

Valmennettava 36 v

Hyvinvointivalmennukset

Uusi Suunta-Muutosvalmennus

Valmennus sinulle, joka kaipaat apua elämäntapamuutokseen tai muuhun muutokseen elämässäsi

Arvokas Minä -valmennus

Avuksi sinulle, jonka on vaikea arvostaa itseään ja luottaa itseensä

Minä 2.0

Sinulle, joka haet hyväksyntää muilta miellyttämällä enemmän muita kuin itseäsi. Saatat vaatia itseltäsi liikaa ja olla liian ankara itsellesi

Hyvinvoivempi minä

Sinulle, jonka on vaikea panostaa omaan hyvinvointiin. Huolehtimattomuus omasta itsestä näkyy elämässäsi monin eri tavoin, mm. ikävinä tunteina, huonona olona.

Hyvinvointivalmennus

Juuri sinun oman elämäsi ongelmakohdan ympärille tehty yksilöllinen valmennus

Ryhmävalmennus

Hyvinvointivalmennusta ryhmille. Räätälöin valmennuksen juuri teidän ryhmänne tarpeisiin. 

Hinnasto

Basic

Basic-valmennuspaketti sisältää 6 valmennusta 3 kk ajan joko livenä tai etäyhteydellä.

Premium

Premium-valmennuspaketti sisältää 12 tapaamista 6 kk ajan joko livenä tai etäyhteydellä.

Räätälöity paketti

Räätälöity paketti juuri sinun tarpeisiisi. Kysy lisää.

Käytännön tietoa valmennuksesta

Valmennukset toteutetaan Imatralla (saat osoitteen aikaa varatessasi), ellei sinulla ole toive valmennuksesta toisessa paikassa, esimerkiksi kotonasi. Valmennukselle toivon rauhallista, keskeytyksetöntä hetkeä. 

Yksilövalmennukset ovat luottamuksellisia ja valmentajan ja valmennettavan kahdenkeskisiä, avoimia hetkiä, joissa kaikki tunteet ja ajatukset ovat sallittuja. Useamman kerran valmennuksella päästään parhaimpaan lopputulokseen. 

Jos kuitenkin haluat alkuun kokeilla valmennusta, voit tehdä päätöksen jatkosta vasta ensimmäisen kerran jälkeen.

Valmennukset on mahdollista toteuttaa myös etänä esimerkiksi Zoomin välityksellä. 

Huomioithan, että valmennus ei ole terapiaa. Valmennuksissa ei siis korjata esimerkiksi menneisyyden traumoja, vaan haetaan ratkaisukeskeisesti enemmän hyvinvointiasi tukevaa tulevaisuutta.

Valmennuksissa
  1. Kartoitetaan tämänhetkinen elämäntilanteesi.
  2. Käydään läpi, mikä on se sinusta itsestäsi lähtöisin oleva muutostarve. Näin saadaan aikaan tavoite, jota kohti lähdetään.
  3. Tehdään toimintasuunnitelma ja sovitaan sen toteutuksesta.

Tiedustele rohkeasti valmennuksista lisää, niin saadaan räätälöityä sopiva paketti juuri sinulle tai ryhmällenne! Tiedustelu ei velvoita sinua mihinkään.

Miten valmennusprosessi toimii?

Varaa aika maksuttomaan elämänlaadun tsekkaukseen.

Tässä noin 15min-30min puhelinkeskustelussa käymme läpi haastavia kohtia elämässäsi ja selvitämme onko sinulla tarvetta valmennukselle. Annan sinulle jo puhelun aikana muutaman konkreettisen vinkin haasteesi avuksi.

Ajanvaraus valmennukseen

Yksilöllisessä valmennuksessa keskitytään etsimään ratkaisuja sinun haasteisiisi. Kartoitetaan tilanteesi ja sovitaan 6-12 valmennuskerrasta.

Kiitä itseäsi askeleesta kohti hyvinvointiasi

Olet ottanut askeleen kohti kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Onnittelut siitä!

Usein kysyttyä valmennuksista

Voiko valmennuksen korvata hyvällä keskustelulla ystävän kanssa?

Kun keskustelet ystäväsi kanssa, hän on silloin keskustelussa ystävän roolissa. Valmentaja taas osaa auttaa sinua viemään ajatuksiasi ja hyvinvointiasi eteenpäin coaching-dialogilla sekä monipuolisilla työkaluilla. Ellei ystäväsi osaa näitä, ikävä kyllä keskustelu ystävän kanssa ei korvaa valmennusta. Keskusteluja ystävän kanssa voit huoletta tosin käyttää tukemaan valmennuksia. 🙂 

Kannattaako valmennuksiin käyttää rahojaan?

Kysyn sinulta vastakysymyksen. 

Minkä arvoinen hyvinvointisi on sinulle? Voiko sitä edes rahalla mitata? Valmennuksissa et maksa ainoastaan valmennushetkestä, vaan parhaimmillaan ne voivat muuttaa koko ajatusmaailmaasi elämänlaatuasi tukevaksi. Jo valmennuksen aikana saatat saada oivalluksia, joiden avulla muutat elämääsi esimerkiksi omien ajattelutapojen muutoksilla. Valmentajana pyrin antamaan sinulle aina enemmän arvoa kuin valmennusten rahallinen arvo on. Eli vastauksena kysymykseen, kyllä kannattaa.

Enkö osaa pitää itse huolta omasta hyvinvoinnistani?

Pystyt ja osaatkin. Tiedän, että sinussa itsessäsi on se kaikki voima ja viisaus mitä itsestä huolenpitämiseen tarvitaan. 

Joskus arjen tuoksinassa saattaa vain käydä helposti niin, että omasta itsestä huolenpitäminen unohtuu. Tai vaikkapa ikävien tunteiden mukana kantamiseen turtuu. Et enää edes huomaa että olet usein ärtyisä, huonolla mielellä tai olosi on muuten huono. Siksi kannustan siihen, että käyt tsekkaamassa elämääsi valmentajan kanssa. Käynnit voivat tehdä isonkin muutoksen elämääsi. 

Kuten sanoin, sinussa itsessäsi on jo sisällä se kaikki voima tehdä elämästä omannäköistä ja parasta mahdollista. Valmennuksissa en olekaan neuvomassa sinua, vaan auttamassa sinua löytämään tarvittavat vastaukset itse itsestäsi.

Toki jos koet voivasi tällä hetkellä hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin, käynnille ei välttämättä ole tarvetta. Tällöin olen todella onnellinen puolestasi että voit hyvin ja elät haluamaasi elämää. <3 

Valmennus oli minulle hyvin avartava ja ajatuksia herättävä. Sain valmennuksessa oivalluksia, jotka auttavat minua elämässä eteenpäin.
Nainen 42 v